Mercy Orphanage

Sponsor?

Hvis du har bestemt deg for å bli sponsor, kan du sende mail til mali@minhjertesak.com eller malin@minhjertesak.com. Du vil da motta nyhetsmailer fra oss. Du vil få mail hver gang det har skjedd oppdateringer på nettsiden, og du blir informert om viktige beslutninger som blir tatt vedrørende barnehjemmet.

Du setter inn penger på kontonummer 3411.36.09895, og hvis du vil bli fast sponsor setter du opp fast trekk i nettbanken din.
Du behøver ikke KID eller lignende informasjon, men merk gjerne betalingen med navnet ditt. Penger overføres til barnehjemmet én gang i måneden.

Hvordan kan vi stole på at pengene havner der de skal?

Vi overfører det beløpet de trenger til bankkontoen som er opprettet i barnehjemmets navn i Ghana. Det vil si at både i Norge og i Ghana er kontoene knyttet opp til barnehjemmet, her via vår norske stiftelse Min Hjertesak, og i Ghana via den ghanesiske stiftelsen Mercy Children's Home.

Vi har jobbet som frivillige på hjemmet på forskjellig tidspunkt og har hatt en rolle som assisterende direktør. Vi fikk derfor full innsikt i hvilket godt arbeid Silas gjør. I tillegg har vi begge vært i Ghana etter at vi tok over driften, og vi ser at alt fungerer meget bra. Av og til lar Silas være å ta ut sin egen lønn, dersom han ser det er noe hjemmet behøver. Det er veldig tydelig for oss at barna er hans første prioritet!

Det eneste vi kan gjøre er å gi dere vår garanti på at pengene går i sin helhet til barnehjemmet. Dette er vi overbevist om etter å ha jobbet med Silas siden 2009, både fra Norge og i Ghana. Silas arbeider både ærlig og strukturert.

Har du flere spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt:
mali@minhjertesak.com
malin@minhjertesak.com

Siste innlegg

Nyhetskalender

juni 2020
M T O T F L S
« okt    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Meta