Mercy Orphanage

Om oss

Malin Namdal og Mali Brevik har ansvar for denne nettsiden. Vi har opprettet Stiftelsen Min Hjertesak og har ansvar for sponsorer og driftsmidler til barnehjemmet. Begge er også offisielle co-direktører for barnehjemmet.

Mali er født i 1985 og er utdannet tegnspråktolk og skrivetolk. Hun jobber som tolk i Oslo.

Malin er født i 1987, er utdannet jurist og jobber med flyktninger i Kvam.

Malin Namdal og Christian, fotograf  PreciousSom nevnt om hjemmet så har vi begge arbeidet frivillig på barnehjemmet i 2009. Mali fra januar til mars, og Malin fra juni til august. Vi oppnådde begge god kontakt med Silas som driver barnehjemmet. Da Mali reiste hjem hadde hun kontakt med Silas omtrent hver dag, og etter hvert som den canadiske organisasjonen som sponset hjemmet begynte å trekke seg ut skjønte hun at noe måtte gjøres for å skaffe økonomiske midler til barnehjemmet gjennom internett og familie. Hvis du vil ha et godt innblikk i Malis opphold i Ghana, se http://ghana-2009.blogspot.com . Dette er bloggen hun skrev underveis under oppholdet, og beskriver godt hverdagen i Ghana.

Malin var i Ghana og opplevde det som skjedde da alle sponsorer fra Canada trakk seg. Silas betrodde seg til henne og uttrykte stor bekymring for barnehjemmets fremtid. Hun begynte så å skaffe sponsorer til hjemmet gjennom venner, medstudenter og familie. Etter noen måneder fikk vi endelig opprettet kontakt via epost. Vi hadde aldri truffet hverandre tidligere, men vi visste om hverandre gjennom Silas. Etter litt mailutveksling ble det tydelig at vi jobbet på lik måte: med samme engasjement og driv for hjemmet. Derfor bestemte vi oss for å samarbeide.

I dag tar vi del i alle store avgjørelser som tas på barnehjemmet, og vi har et tett samarbeid med Silas om hvordan midlene fra våre sponsorer skal brukes. Vårt hovedfokus fremgår av stiftelsens formål: Yte bistand til drift og utvikling, trygghet og skolegang for barn på Mercy Children's Home i Gahna. Mercy Children's Home har en helt spesiell plass i våre hjerter. Vi vil ikke annet enn det beste for disse barna og Silas og hans kone Sanatu, de er som vår andre familie, og vi vil alltid stille opp for dem. Men vi trenger kontinuerlig deres hjelp for å klare det!

Bilde fra da vi möttes i Bergen i 2016. Mali og Malin mars 2016 (2)

Eline Van Houdt er ei belgisk jente som har jobbet som frivillig på barnehjemmet. Hun samarbeider med Malin for å finne nok sponsorer slik at barnas skolegang er sikret, og har arrangert veldedighetsarrangement for barnehjemmet i Belgia. I tillegg er det en tysk familie som har jobbet engasjert for å få inn penger for å bygge et hus til barnehjemmet. Dette har senket driftsutgiftene for Mali og Malin, da husleie var en stor årlig utgiftspost. Den tyske familien var også nede i Ghana og kontrollerte byggingen, og hjalp til med blant annet rørleggerarbeid. Vi er svært takknemlig for å ha gode samarbeidspartnere i Belgia og Tyskland!

Siste innlegg

Nyhetskalender

juni 2020
M T O T F L S
« okt    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arkiv

Meta