Mercy Orphanage
30sept/12Off

Alia 09.03.06 – 29.09.2009

I går, for nøyaktig 3 år siden, døde lille Alia etter å ha blitt sendt tilbake til slektningene sine. Hun ble bare 3,5 år gammel.

Dette skjedde under den verste krisen i barnehjemmets historie, den tiden da alle sponsorene hadde trukket seg ut av den canadiske organisasjonen som støttet barnehjemmene i Tamale og Accra. Alia og tvillingbroren Zakiwu hadde reist sammen med Mali til barnehjemmet i Accra i påvente av å bli adoptert til Canada. Men da barnehjemmet i Accra ble nedlagt av Ghanesiske myndigheter, ble Alia og Zakiwu tvunget til å bo hos slektningene sine, fremfor å kunne komme tilbake til barnehjemmet i Tamale. Noen måneder senere døde Alia.

"May her soul rest in perfect peace"

Takk
På grunn av deres støtte har vi unngått flere triste skjebner.  Takket være dere måtte ikke barnehjemmet i Tamale legges ned når alle sponsorene fra Canada trakk seg ut. Dere stilte opp og ga deres støtte, og mange av dere gir fortsatt støtte den dag i dag, tre år senere.

Til alle som har gitt oss støtte opp gjennom årene: deres bidrag er uvurderlig! Alt fra 10 kroner fast i måneden til engangsummer: hver krone teller. Dere teller!
Dere har gitt barna på barnehjemmet en enda bedre hverdag enn før. Dere har sendt noen av barna på skoletur, de har fått se steder i Ghana de aldri ville sett ellers, deres støtte har gjort at Joshua - et barn Silas ble frarådet å ta inn - nå har startet på skolen.
Dette er det beste barnehjemmet i Nord-Ghana, og et av de beste i hele landet, og det bør dere være like stolt av som oss - for dette er takket være deres bidrag.

Du kan lese mer om historien til Alia og Zakiwu her (bla deg tilbake til september for historien om adopsjonen).

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
20sept/12Off

Joshua har begynt på skolen!

Silas ble frarådet å ta inn den lille gutten på hjemmet fordi mange mente han ville dø innen kort tid på grunn av store, uforklarlige sår i hodet. Joshua har nå blitt stor gutt og begynt på skolen. Han har sett alle søskene sine gå på skolen hver dag, mens han har måtte bli igjen hjemme. Men nå har han begynt på den beste skolen i Tamale!


Han gledet seg enormt til første skoledag!
Takk for at dere gjør dette mulig.

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
14sept/12Off

Nå er vi snart en organisasjon!

Hei alle sammen!
Det er virkelig stille fra oss, men det er fordi alt fungerer veldig bra. Men vi har lovet å bli flinkere på å oppdatere både på mail til sponsorer og nyheter til de som titter innom her, og det løftet må vi bli bedre på å opprettholde!

Vi er bare noen få signaturer unna å bli en organisasjon, dermed betyr det at vi kommer til å bytte konto i nærmeste fremtid. Det betyr at dere som støtter oss fra og med en viss dato, kan skrive opp dette i selvangivelsen. Vi håper at overgangen fra kontonummerne vi har nå, til den nye, blir bra - og at vi ikke mister noen underveis.

Flere nyheter kommer!

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
   

Siste innlegg

Nyhetskalender

september 2012
M T O T F L S
« jun   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkiv

Meta