Mercy Orphanage
6feb/12Off

Takk for alle bidrag i 2011!

2011 har vært et godt år for Min Hjertesak. Vi er utrolig takknemlig for den store giverviljen vi har opplevd! En spesiell takk går til alle våre faste givere som sørger for at vi har en viss trygghet og stabilitet. Uten dere ville det ikke vært mulig for oss å legge planer fremover i tid.

Julekampanjen var en suksess i 2011 og vi fikk god hjelp fra mange hold! Inventura AS har gitt sin julegave til barnehjemmet i år for å støtte vårt videre arbeid. Småkraft AS har også gitt sitt julebidrag til barnehjemmet, for tredje år på rad! At disse bedriftene har valgt å støtte akkurat Mercy Children’s Home er noe som gleder oss veldig! Les mer om disse bidragsyterne på deres hjemmesider inventura.no og smaakraft.no

Vi har også fått støtte fra noen unge jenter som bruker fritiden sin på å samle inn penger til barn rundt i verden. Vi er imponert over innsatsen deres, og skylder dem en stor takk for at de har valgt å hjelpe Mercy Children’s Home. Dere kan lese om deres arbeid her.

En takk går også til organisasjonen Sinnarvik som har støttet barnehjemmet i forbindelse med julekampanjen.

Vi setter pris på alle bidrag og det er utrolig godt å vite at vi får inn nok til at barna klarer seg bra. Alle som valgte å stoppe opp litt i julestriden for å støtte barna i Ghana varmer våre hjerter!

Som en liten takk til dere alle følger det her litt flere bilder fra i sommer:

Photobucket

Godwin leker med klesklyper

Photobucket

Vida og Wunpini

Photobucket

Dalila

Photobucket

Joshua

Photobucket

Precious lager mat

Photobucket

Dalila, Wunpini, Joshua og Wahabu

Photobucket

Store smil

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
   

Siste innlegg

Nyhetskalender

februar 2012
M T O T F L S
« nov   jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Arkiv

Meta