Mercy Orphanage
7jul/10Off

Diana bor hos sin familie!

Diana er ei positiv og livlig jente som bodde på barnehjemmet. For en stund siden ble hun hentet fra hjemmet av sin onkel for å bo sammen med sin familie og slekt. Vi var fortvilet over dette først og jobbet for å få henne tilbake til hjemmet. Men frem til nå har vi bare fått gode tilbakemeldinger fra Silas om at hun har det bra. Onkelen hennes har kommet i en bedret økonomisk situasjon, og var derfor i stand til å ta seg av Diana. Hun går nå på en veldig bra skole nær Kumasi og har det veldig bra.

Siden Diana nå har familie som kan ta vare på henne trenger hun ikke lenger barnehjemmets støtte. Når et barn heller kan være hos sin familie så ser vi dette som veldig positivt så lenge barnet får trygghet og skolegang. Det er nå andre barn som trenger vår hjelp mer enn Diana, men vi kommer til å følge opp og sørge for at situasjonen hennes ikke endrer seg. Hun er ikke glemt selv om hun ikke lenger er på barnehjemmet. Men det er flott at onkelen har det som trengs av midler for å sørge for at hun har alt hun trenger. Vi er glade for at Diana nå kan være hos sin familie.

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
7jul/10Off

Moteshow i Bergen

I mai 2010 skulle elevene på Face Stockholm Make up School arrangere moteshow til inntekt for et veldedig formål. Til vår store glede falt valget på Mercy Orphanage. Elevene hadde gjort en stor innsats og fått til et flott show! Takket være deres engasjement kom det inn god støtte til barnehjemmet.

En stor takk til årets elever og lærere ved Face Stockholm.

Les mer om skolen: http://www.facestockholm.no/index2.php?mainpage=main

Bilder tatt av Sofia Ferreira. [bildene er slettet pga. oppgradering hos Photobucket]

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
7jul/10Off

Bidrag under kampanje 2009

Som de fleste kanskje har fått med seg hadde vi en  julekampanje i 2009 som gjorde at vi fikk inn litt ekstra til barnehjemmet. Dette sørget for at vi fikk betalt husleien til barnehjemmet for 2010  og ga oss håp om senere å kunne realisere større planer for barnehjemmet.

Vi hadde to bidragsytere som utmerket seg, dette var selskapene Seawell Corp. og Småkraft. Disse selskapene valgte å gi svært sjenerøs støtte til hjemmet. Vi setter utrolig stor pris på dette. Malin var og takket begge bedriftene, og det var spesielt kjekt å snakke om barnehjemmet til interesserte lyttere. En stor takk til dere for god støtte, dere har hjulpet oss veldig på veien mot en tryggere fremtid for barna på Mercy Orphanage.

Finn ut mer om selskapene på:

www.smaakraft.no

http://seawellcorp.com

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
   

Siste innlegg

Nyhetskalender

juli 2010
M T O T F L S
« jun   aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Arkiv

Meta