Mercy Orphanage
16des/09Off

Siste innspurt på julekampanjen!

Mali skal hente ut flere bilder til julekampanjen i dag, så om du fremdeles vil kjøpe en nydelig julegave til de du er glad i, send mail til mali@minhjertesak.com og bestill i dag!

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
15des/09Off

Vi etterlyser bedrifter som vil sponse vår veldedighetskonsert i februar!

Masse konserter på gang!
Eline i Belgia har en veldedighetskonsert før jul, og skal deretter arrangere to stykker i løpet av det neste året. I tillegg blir det en liten en i Belgia i februar arrangert av noen venner av Mali.
I Norge skal konserten under her arrangeres, pluss at det er snakk om en litt senere i løpet av året. Men vi trenger sponsorer! Først og fremst til den som skal holdes i februar for at mest mulig av billettoverskudden skal kunne gå direkte til barnehjemmet.

Målet er at et hus skal stå ferdig i 2011, på den store tomta som Silas har fått donert av landsbyen sin. Mali reiser selv ned i januar 2011 for å sette i gang arbeidet. Det endelige målet er å lage en gård rundt denne tomten, da det er gode muligheter til dette! Men vi trenger deres hjelp!

Hei,

Lørdag 27. februar arrangerer Studentersamfundet Chateau Neuf v/South of Heaven en alternativ bistandskonsert med 5 punk- og metalband. Overskuddet fra konserten vil gå uavkortet til barnehjemmet Mercy i Tamale i Ghana, som driftes på privat initiativ av Mali Brevik og Malin Namdal.

For at en størst mulig andel av billettinntektene skal gå til barnehjemmet, prøver vi å skaffe sponsorer som kan hjelpe oss å dekke de utgiftene vi har i forbindelse med konserten. Rent konkret dreier dette seg om kostnader som reise, lønn til lyd- og lystekniker, mat og drikke til bandene samt opptrykk av plakater. Anslagsvis vil dette beløpe seg til i underkant av 20 000 kr.

Vi lurer derfor på om din bedrift er villig til å støtte en god sak ved å hjelpe oss å dekke inn konsertutgiftene våre? Alle monner drar. Dersom ren pengestøtte ikke er aktuelt er vi åpne for andre ideer og innspill. Alle sponsorer vil få firmalogo eller –navn på plakater og flyers. Håper på positiv tilbakemelding!

Med vennlig hilsen

Sigurd Thune / South of Heaven

Tlf: 984 11286

Budsjettet får man ved å kontakte mali@minhjertesak.com eller sigurdt@gmail.com.

For mer info om SoH, se her: http://www.southofheaven.no/

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
15des/09Off

Julekampanjen avsluttes!

Malin reiser til Florida i morgen, og Mali er tom for bilder. Dermed setter vi en endelig slutt på julegavebestillinger på torsdag 17.12.09 klokken 18:00.

Takk for alle bidrag, og vi håper vi kan gjøre det større og litt mer profesjonelt neste år!

Til alle Østlendinger: husk å kjøpe Romerikes Blad på julaften. Da vil dere finne en stor artikkel om barnehjemmet!

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
   

Siste innlegg

Nyhetskalender

desember 2009
M T O T F L S
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv

Meta