Mercy Orphanage
15sept/09Off

Mariam, Pleasant, Alia og Zakiwu blir ikke adoptert alikevel

I mars ble 3-åringene Mariam, Pleasant, Alia og Zakiwu tatt med til Hands of Mercy i Accra. Her skulle de bo til alle papirer ble klare, og de kunne bli adoptert av tre forventningsfulle familier i Canada.
Jeg, Christer, Ragnhild og Inga (min reisevenn og to andre norske frivillige) tok selv med oss tvillingene Alia og Zakiwu på den 14 timer lange bussturen til Accra.

Adopsjonskontoret i Canada ble i mai slått konkurs, sannsynligvis på grunn av dårlig økonomisk planlegging. Noen måneder senere ble barnehjemmet i Accra nedlagt.

Mariam, Alia og Zakiwu skal returneres Hands of Mercy, Tamale, og håpet om et liv med en mor og far i Canada er nå slukket.
Pleasant ble tatt ut av hjemmet i Accra av fjerne slektninger, og Hands of Mercy Canada forsøker å få han tilbake til barnehjemmet.

Meg og Alia på bussen
alia

Ragnhild og Alia, Christer, Inga og Zakiwu
buss

Alia og Zakiwu i Accra, opplever en sklie for første gang
sklie

Mariam, Alia og Zakiwu på barnehjemmet i Tamale

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
14sept/09Off

Belgiske sponsorer sikrer skolegang for 5 av barna

Jeg fikk nettopp en mail fra ei belgisk jente, Eline, som jobbet på barnehjemmet i mars/april i år. Hun er nå tilbake i Ghana på ferie, og for å donere penger til skolegang for Fadila og Mathias. Hun har også ordnet belgiske sponsorer for Precious, Francis og Diana, slik at de kan fortsette på skolen.

Eline og jeg vil nå samarbeide om skolepengene, ved at hun overfører penger til meg tre ganger i året (den Ghanesiske skolen har 3 terminer). Deretter sender jeg pengene når det er behov for å betale skoleavgiftene.
Dette samarbeidet er opprettet da jeg sender penger én gang i måneden, og vi ser det som en enklere oppgave at jeg sender skolepengene avgårde med driftspenger, når det trengs.

Fremdeles mangler vi skolepenger for 6 av barna, men dette får vi se på etterhvert som kostnadene for denne terminen er klare.

Kategoriset under: Uncategorized Comments Off
   

Siste innlegg

Nyhetskalender

september 2009
M T O T F L S
    okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv

Meta